​​Studio's


 

Studio nummer 8

Klik på billederne for større opløsning.

 

Findes på 1 sal, ved indgang fra Rue des Ourtin, som ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod nogle af byens gamle haver.

Der er 2 enkelsenge, TV og adgang til trådløs internet.

Der er en mindre køkken sektion, med mikroovn, køleskab og porselæn til 2 personer.

Priser pr uge:

Sommer 625 Euro

Vinter 475 Euro.


 

Studio nummer 9

Klik på billederne for større opløsning.

 

Findes på 1 sal, med indgang fra Rue de Ourtin, som ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod haven, samt en solrig terrasse, hvor morgenmad kan indtages. I rummet er der trådløst internet adgang.

Priser pr uge:

Sommer 650 Euro.

Vinter 500 Euro.

Rummet er opdelt med mindre køkken, hvor der er mikroovn, 2 kogeplader og køleskab. I soveværelset er der en dobbeltseng (160 * 200cm), Rummet er velegnet til ekstra opredning pris 30 Euro per dag / en uge 100Euro. Desuden findes der eget bad og toilet, med håndklæder samt linned til 2 personer.

 

Studio nummer 10

Klik på billederne for større opløsning.

 

Findes på 1 sal, med indgang fra Rue des Ourtin, som ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod haven, samt en solrig terrasse, hvor morgenmad kan indtages. I rummet er der trådløst internet adgang.

Priser pr uge:

Sommer 650 Euro

Vinter 475 Euro.                                                                                                                       

Rummet er med mindre køkken, hvor der er mikroovn, 2 kogeplader og køleskab. Det er udstyret med 2 enkelte senge, samt en ekstra sofaseng velegnet til opredning, pris 30 Euro / Uge 100 Euro. Desuden findes der eget bad og toilet, med håndklæder samt linned til 2 personer.

NB: Rummet kan udvides med ekstra rum (nummer 1) så man har mere plads til familien.

 

Studio nummer 11

Klik på billederne for større opløsning.

 

Findes på 1 sal, med indgang fra Rue des Ourtin, som ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod nogle af byens gamle haver. I rummet er der trådløst internet adgang.

Priser pr uge:

Sommer 575 Euro

Vinter 425 Euro.

Rummet har en mindre køkken krog, hvor der er mikroovn, 2 kogeplader og køleskab. Der er eget bad og toilet, samt en dobbeltseng (140 cm), TV, linned og håndklæder til 2 personer.

 

Studio nummer 12

Klik på billederne for større opløsning.

 

Findes på 2 sal, ved indgang fra Rue des Ourtin, som ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod nogle af byens gamle haver og grønne bakke landskab. I rummet er der trådløst internet adgang.

Priser pr uge:

Sommer 625 Euro

Vinter 475 Euro.

Rummet er med mindre køkken krog, hvor der er mikroovn og køleskab. Der er eget bad og toilet, samt 2 enkelte senge, TV, linned og håndklæder til 2 personer.

 

Studio nummer 31

Klik på billederne for højere opløsning.

 

Findes på 2 sal, med indgang fra Rue des Ourtin, der ligger rundt om hjørnet lige over for kirken. Udsigten er mod nogle af byens gamle haver og terrassen, samt poolen på Maison du Midi. I rummet er der trådløst internet adgang.

Priser pr uge:

Sommer 750 Euro (Juli / August 800 Euro)

Vinter 550 Euro.

Rummet er opdelt i en forældre og børne afdeling. Der er en dobbeltseng (160cm), og 2 enkelte senge i mindre adskilt rum.

En mindre adskilt køkkenafdeling, med mikroovn, kogeplader, køleskab og porcelæn til 4 personer. Der er eget bad og toilet, samt, TV, linned og håndklæder til 4 personer.