​Velkommen til "Maison du Midi" 

​​​
test.jpg

Vi er et dansk par der har udlevet vores drøm og slået os ned i Provence, Sydfrankrig, hvor vi driver et Bed and Breakfast.

Stedet som er over 400 år gammelt er for os indbegrebet af fransk sydkultur.  Huset befinder sig i middelalderbyen Lorques, der med bil, ligger cirka en time fra Nice.
Maison du Midi har en smuk ugenert have med palmer, gamle kastanje træer, flere terrasser, en petanquebane, udendørs køkken samt en swimmingpool.  Alle værelser har eget bad og toilet og nogle af værelserne har et mindre køkken. Huset har tre etager samt en stor rustik vinkælder der egner sig til receptioner, udstillinger, møder eller lignende.

Et ophold på Maison Du Midi er derfor ideelt både for dig, som vil have et børnevenligt sted at holde ferie i sydfrankrig (Provence) med familien, eller som bare ønsker en romantisk ferie med din partner.

Huset egner sig også til større sammenkomster såsom firma arrangementer, familiefester og bryllup. Alt sammen noget som vi har erfaringer i, og som vi kan være Jer behjælpelige med at arrangere.

Huset var tidliger også bosted for en aristokratisk familie, og vi kan prale af at have et stamtræ dateret helt tilbage til år 1654.

En af de nævnte familier, ejer idag vinslottet Chateau Rasque, der er kent for rigtig gode vine.

JB@maisondumidi.eu Tlf.: +33(0)650506375​​